Generalforsamlinger

—-Referat General forsamling 2017—-

Kære alle

 Tak for sidst, det var en god weekend i Oksbøl med dejligt vejr, gode køre oplevelser, generalforsamling, kammeratskab, god mad, osv. Osv.

 Vi i den nye bestyrelse takker for valget og accepten fra de fremmødte, af at det fremover er bestyrelsen der konstituere sig selv, med formand, næstformand, revisor, ordinære medlemmer og suppleanter.

 Dette skulle vi lige lære at tøjle og være bevidste om indhold, krav, forventninger m.m. og fik lige lovlig hurtigt meldt lidt forskelligt ud over i Oksbøl. Dette beklager vi alle i bestyrelsen, og vi har derfor siden hen brugt lidt tid på at få vores ben sat rigtigt, og kva dette kan vi nu melde KLART ud hvordan klubbens bestyrelse har valgt at konstituere sig i 100% enighed.

 

Suppleanter: Jonas Holmfred og Peter Busch Andersen

Ordinær medlem: Michael Rostgaard og Bjørn Hartmann

Revisor: Jesper ”Jobbe” Hansen (Intern revisor – Jens Alshauge)

Næstformand: Kristian Poder

Formand: Claus Klinge

  

Følgende forslag var rettidig indkommet og blev vedtaget:

  • Bestyrelsen har bemyndigelse til at opdatere vores retningslinjer og forretning orden
  • Fremover bliver man valg som bestyrelse medlem og herefter konstituere bestyrelsen sig selv, med formand, næstformand osv.
  • Kontingent forbliver 400 kr. og øvrigt som hidtil, ingen ændringer, der kan blive opkrævet en større egenbetaling ved arrangementer.
  • Man skal fremover betale for arrangement ved tilmelding, da alt for mange melder sig til og derefter bliver væk, som gør at nogle der gerne vil deltage ikke får chancen.

 Forslag til forbedringer;

  • Strandflag som opsættes ved diverse arrangementer med AKD logo
  • Mobilepay til klubben.
  • Arrangement kasse til både Jylland og Sjælland, med kogekedel, kaffe, 1. hjælps kasse m.m. og evt. en grill mere, så der ikke skal slæbes på tværs af landet.
  • Michael tilbød at Sjællands kasse kunne stå ved ham og Jonas Holmfred tilbød plads til Jyllands kasse/grill.

 

Dette var alt fra generalforsamlingen

Vi ses derude.

På Bestyrelsen vegne

Claus