Bliv medlem

For at blive medlem af ATV Klub Danmark SKAL du klikke på nedenstående link og udfylde felterne.Du skal i øvrigt udfylde en ansvarsfraskrivelse ved indmeldelse. Ansvarsfraskrivelsen kan hentes og udfyldes her: Ansvarsfraskrivelse.pdf


Det koster 400,- kr. pr. kalender år pr. voksen, at være medlem af ATV Klub Danmark + 100,- kr i indmeldelses gebyr, altså 500,- kr. at blive meldt ind.
Voksne medlemmer kan melde deres børn under 18 år ind på et børne medlemskab. Det kræver at den voksne selv har en maskine og deltager.
Det koster 100,- kr. pr. kalender år pr. barn, at være medlem af ATV Klub Danmark + 100,- kr i indmeldelses gebyr, altså 200,- kr. at blive meldt ind. 

Hvis der er 3 måneder eller mindre tilbage af året, så har man samtidig betalt for det efterfølgende år. Dette er lavet for at minimerer det administrative arbejde, da vi alle arbejder på frivillig basis. 

Efterfølgende koster årlig fornyelse af voksen medlemskab 400,- kr. som betales hvert år i januar. (Børne medlemskab 100,- kr. årligt)
Sker betaling af fornyelsen efter 30. januar, kommer der indmeldelses gebyr på igen på 100,- kr. pr. person. 

Penge skal gå til følgende: (uprioriteret rækkefølge)

  • Leje af baner/terræn
  • Mad og drikke til arrangementer (pølser, øl og sodavand)
  • Kontorhold
  • Drift af hjemmeside

Betalingen til klubben sker primært via Mobile Pay: 
Har man ikke Mobile Pay, skal man stadigvæk indmelde sig ind her, men vælge “email” som opkrævnings metode.
Man modtager herefter en faktura på email med oplysningerne til at kunne lave en bankoverførsel.  

Når du er blevet meldt ind og vi har registreret din indbetaling, modtager du en mail med dit login til klubbens medlemsportal.

Husk altid at holde dine stamdata opdateret inde på medlemsportalen ATV Klub Danmark medlemsportal.
Det er dit eget ansvar at vi har de rigtige oplysninger.

Når du modtager dit login kan du tilmelde dig klubbens arrangementer som er på vores hjemmeside lige pt. og der kommer flere til: ATV Klub Danmark arrangementer.

Yderlige, når du er blevet meldt ind i klubben, skal vi have dig til at udfylde vores standard ansvarsfraskrivelse (som linkes til i mailen du modtager), før du kan deltage i et arrangement.
Du bedes udfylde og underskrive den, herefter scanne den ind / tage et billede af den og sende retur til klubben på mail info@atvklubdanmark.dk

Hvis du er på facebook, så har vi der 2 grupper, en lukket som kun er for medlemmer, men også en åben hvor der kommer diverse info osv.
Søg på dem og vi skal sørge for at du kommer med.

Vores officielle facebook side (der er åben for alle)
Facebook – officielle gruppe 

Den lukkede gruppe. (kun for medlemmer)
Som bla. administreres af Knud Groth i klubben.
Facebook – lukkede gruppe 

Vi ses forhåbentlig derude og endnu engang og du skal være velkommen i ATV Klub Danmark.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen