Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AKD i Hofors (Sverige)

maj 30, 2018 - juni 3, 2018

HOFORS 2018

Igennem flere år har der altid været mange AKD medlemmer der har støttet op om et ATV arrangement i den lille by Hofors.

Hofors ligger ca. 200 km. fra Stockholm og ca. 900 km. fra Odense.

 

Den svenske ATV klub som har stået for arrangementet, har dog i 2018 valgt ikke at afholde det alm. arrangement, og det er vi kede af i AKD.

Derfor har vi været i kontakt med en god svensk ven af AKD, ham der tidligere har stået for arrangementet i Hofors, og han har lejet skibakken til os fra 30/5 til 3/6. Og betalingen går udelukkende til at man kan campere med adgang til toilet og bad. ALT øvrigt skal man selv stå for, men der er gode indkøbs muligheder og div. grill og pizza steder i Hofors.

Det er et FREMRAGENDE område at køre rundt i, og det er STORT. Navnet på camping stedet er “Hoforsbacken” og det er det sted som vi holder til på og hvor der er adgang toilet og bade forhold. 

Det koster 100 DKK. pr. mand pr dag.

Børn er velkomne under samme betingelser og klub regler.

AKD medlemmer kan tage gæster med under samme betingelser og hensyn, betaling osv.

Vi selv skal stå for oprydning og fjernelse af affald. Sidste tilmelding bliver bliver 14/5/2018 Kl. 18:00 og der bindende tilmelding og indbetalinger refunderes ikke ved udeblivelse. Det vil blive afholdt som et almindeligt AKD arrangement og efter gældende AKD regler.

Når man kører ud i området (altså væk fra skibakken) er det for egen regning og risiko, vi anbefaler at man medbringer en GPS/telefon og at man altid kører i grupper.

Vi er en del der har været der før og kender lidt til udfordringerne og området. Vi står gerne klar med råd og vejledning, og vi har altid lavet 2-3 grupper som følges rundt i det store område.

SIDSTE TILMELDING ER TIRSDAG DEN 15. MAJ 2018 KL 18:00

 


Tilmelding:

Når tilmeldingen er åben, kan du tilmelde dig via medlemsportalen: Klik her!

Detaljer

Start:
maj 30, 2018
Slut:
juni 3, 2018

Arrangør

ATV Klub Danmark
E-mail:
info@atvklubdanmark.dk
Hjemmeside:
http://atvklubdanmark.dk/

Sted

Hofors Skibakke
Hoforsbacken
Hofors, 81391 Sweden
+ Google Map

Registrer:

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.