Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HOFORS i Sverige 2022

september 7, 2022 @ 08:00 - september 11, 2022 @ 17:00

kr.310

HOFORS 2022

Så har vi fået en gammel event tilbage på planen, vi skal IGEN til HOFORS her i 2022.

Igennem flere år har der altid været mange AKD medlemmer der har støttet op om et ATV arrangement i den lille by Hofors, som ligger ca. 200 km. fra Stockholm og ca. 900 km. fra Odense.

Da arrangementet blev reduceret lokalt, har vi i AKD valgt at videreføre traditionen. Det er et SUPER område for skov, bakker, STEJLE bakker, bjerge, søer, MUDDER, det lokale MYRA (nærmest sump) lange stræk af Off-Road og flot NATUR. Her kan du UDFORDRE din ATV/UTV max. uden at det er ræs.

Vores Svenske ven som også tidligere har stået for arrangementet i Hofors, vil meget gerne hjælpe igen i år og har derfor lejet skibakken til os fra 7/9 til 11/9. Og betalingen går udelukkende til at man kan campere der, med adgang til vand, toilet og bad. ALT øvrigt skal man selv stå for, men der er gode indkøbs muligheder og div. grill og pizza steder i Hofors.

Hofors området ER et FREMRAGENDE område at køre rundt i, og det er STORT. Navnet på camping stedet er “Hoforsbacken” og det er det sted som vi holder til på og hvor der er adgang til toilet og bade forhold.

Det koster 310 DKK. pr. mand at deltage, uanset hvor lang tid man er der.

(den skæve pris er fordi folk generelt er dårlig til at skrive hvad de indbetaler for, og derfor skal beløbe gerne være genkendelig på vores konto 🙂 )

Børn er velkomne under samme betingelser og klub regler, men HUSK at uden for skibakken er det offentlig vej / område og dertil hørende regler.

Historisk har vi altid kørt off-road, skov, snescooter spor, søer osv. og aldrig skelet til nummerplade osv. Dette har altid været hjulpet af at det har været lokal arrangeret og byfest. Men det er der ikke mere.

Vi selv skal stå for oprydning og fjernelse af affald. Sidste tilmelding bliver bliver 26/8/2022 Kl. 18:00 og der bindende tilmelding og indbetalinger refunderes ikke ved udeblivelse. Det vil blive afholdt som et almindeligt AKD arrangement og efter gældende AKD regler inde på det lejde område.

Når man kører ud i landskabet (altså væk fra skibakken/det lejede område) er det for egen regning og risiko, vi anbefaler at man medbringer en GPS/telefon og at man altid kører i grupper. Det er bjergveje, snescooter spor, skov, vandhuller, mose, ja alt hvad man kan tænke sig, lige så udfordrende som man selv vælger at gøre det til.

Vi er en del der har været der før og kender lidt til udfordringerne og området. Vi står gerne klar med råd og vejledning, og vi har altid lavet 2-3 grupper som følges rundt i det store område.

SIDSTE TILMELDING ER FREDAG DEN 26. AUGUST

 

Der er bindende tilmelding, og betaling skal ske senest 5 dage efter man har registret sig her på siden for en billet, ellers vil pladsen blive frigivet igen. 

Beløbet skal være indbetalt på klubbens MOBILE PAY 44217

eller på konto med Reg. nummer  9277  og Konto nummer     1910123749

Da der er en begrænsning på max 40 køretøjer, tildeles pladser efter først til mølle princippet. Man modtager et mail svar med besked om hvor vidt man har fået en plads eller er kommet for sent.

 

HUSK at vores hjemmeside sender til den mail adresse i indtaster og hjemmesiden kan IKKE se om i taster forkert mail adresse !!!

Hvis i kommer i tvivl kan i spørge mig om tilmelding er gået igennem.

 

Vi skal være mindst 15 deltagere, ellers bliver arrangementet aflyst.

I tilfælde af aflysning enten grundet manglende deltagelse eller COVID-19, tilbagebetales fuldt beløb selvfølgelig.

 

Placering:  55.4532864, 9.4601216
Hoforsbacken, 813 91 Hofors, Sverige

 


Tilmelding:

Når tilmeldingen er åben, kan du tilmelde dig via medlemsportalen: Klik her!

Detaljer

Start:
september 7, 2022 @ 08:00
Slut:
september 11, 2022 @ 17:00
Pris:
kr.310

Arrangør

ATV Klub Danmark
E-mail:
info@atvklubdanmark.dk
Hjemmeside:
http://atvklubdanmark.dk/

Sted

Hofors Skibakke
Hoforsbacken
Hofors, 81391 Sweden
+ Google Map

Registrer:

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.