Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NYT arrangement i Oksbøl 27-28. Juni

juni 27, 2020 @ 08:00 - juni 28, 2020 @ 16:00

kr.690

AFLYST !

Da forsvaret skal bruge alle deres faciliteter til egne formål, grundet pause i deres øvelser under COVID-19 pandamien.

Alle tilmeldte får deres penge retur og så afventer vi på at forsvaret melder HELT KLART og sikkert ud, at de er ovre deres udfordringer. Pt. er alt eksternt aflyst til og med 3. august.

 

 

Så er det godt nyt, vi har efter div. mails, dialoger m.m med militæret fået Oksbøl igen her i 2020, til en weekend med fed kørsel.

Vores sidste arrangement blev desværre aflyst pga. Covid-19 pandamien, men nu prøver vi igen, selvfølgelig med den betingelse at det kan blive aflyst jf. evt. retnings linjer omkring Covid-19.

 

Så vi kopiere bare fra sidst, men dejligt at vi nu IGEN har fået chancen for at leje en del af det militære øvelses terræn i Oksbøl.
Vi har også denne gang fået muligheden for i 2 dage at komme over og køre i dette dejlige område, hvor vi har lejet ca. 300 hektare, så der er MASSER af plads til at boltre sig på.

HUSK at tilmelding kræver medlemsskab af AKD.

Og man skal tilmelde sig igen lige som sidst, tilmeldinger fra sidste aflyste arrangement overføre IKKE til dette nye arrangement.

 

Arrangementet bliver et 2 dags familiearrangement (medlemmer kan tilmelde deres indmeldt børn under 18 år til arrangementet ). Ankomst lørdag den 27. Juni kl. 9-11 og slut søndag den 28. Juni kl 16:00.

Den ene dag vil der være opsat en 5-10 km. bane og lave et slags løb med forhindringer og opgaver, hvor alle kan deltage.

Overnatning vil lige som sidst foregå på Børsmose skole, hvor der er både køkken, toilet og bade faciliteter.

 

Prisen er den samme uanset hvor lang tid man deltager.

Voksne kommer til at koste kr. 690,- kr. pr. deltager.

Børn kommer til at koste 490,- kr. pr. deltager.

 

Klubben har en grill med der kan benyttes. men grundet store prisstigninger fra militæret er der ingen mad/drikke vare fra klubbens side.

 

Der vil blive lavet en synlig afgrænsning samt vi gennemfører en rundtur i flok, hvor dem der har GPS kan optage ruten/grænsen.

I løbet af arrangementet vil man kunne gøre god brug af en GPS, så har du en, så tag den med, der vil blive uddelt et kort over området. Men en GPS vil du kunne finde vej, f.eks. tilbage til campen, hvis man er I tvivl om hvor man er ….

I følge både militæret og kommunen er der sat betingelser for gennemførelse af arrangementet og eventuelle overtrædelser vil medføre bortvisning og udelukkelse i fremtiden for leje af terrænnet.
-Ikke køre udenfor området
-Ikke spilde kølevand, olie eller andre forurenende væsker
-Ikke larme/støje. Skulle din udstødning mod forventning blive beskadiget eller af andre årsager begynde at larme, så stop og ring til AKD-camp så du kan blive bugseret tilbage.

Derfor vil der være teknisk kontrol af hver maskine og mand som indeholder støjmåling efter DMU regler med krav om max 100 db, derudover:
ATV-førere skal have rygskjold og styrthjelm, Passende fodtøj og sikkerhedsflag.
UTV-fører/passager skal have styrthjelm, Passende fodtøj og sikkerhedsflag.

Håber at alle vil være med til at hjælpe alle med at opfylde disse krav.

 

Der er bindende tilmelding, (såfremt arrangement gennemføres) men betaling kan vente til den 1. juni, herefter vil evt. manglende betalte pladser blive frigivet igen. 

Beløbet skal være indbetalt på klubbens MOBILE PAY 44217

eller på konto med Reg. nummer  9277  og Konto nummer     1910123749

 

Da der er en begrænsning på max 40 køretøjer, tildeles pladser efter først til mølle princippet. Man modtager et mail svar med besked om hvor vidt man har fået en plads eller er kommet for sent.

 

HUSK at I kan kun tilmelde jer her via klubbens hjemmeside. Det vil sige du skal have betalt kontingent for 2020 og være indmeldt i klubben inden du kan tilmelde dig. Er du i tvivl om medlemskab, så sende en mail.

HUSK at bruge dit AKD-medlems nummer, navn ect. når i tilmelder jer,.

Sikkerhedsflag kan købes på dagen til kr. 375,- incl. moms. Der kan kun betales med kontanter eller Mobile Pay.

Forbehold for COVID-19, små ændringer og info.

Håber vi ses.

På bestyrelsen vegne

 

Claus


Tilmelding:

Når tilmeldingen er åben, kan du tilmelde dig via medlemsportalen: Klik her!

Detaljer

Start:
juni 27, 2020 @ 08:00
Slut:
juni 28, 2020 @ 16:00
Pris:
kr.690

Arrangør

ATV Klub Danmark
E-mail:
info@atvklubdanmark.dk
Hjemmeside:
http://atvklubdanmark.dk/

Registrer:

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.